Українське радіо Лтава оголошує конкурс на найкращу авторську пісню про Полтаву

Українське радіо Лтава оголошує конкурс на найкращу авторську пісню про Полтаву

15 лип. 2021

23 вересня Полтава святкує День міста. До цієї події Українське радіо Лтава оголосило конкурс авторської пісні про Полтаву. Відбір пройде в межах програми «Музичний екіпаж».

«Полтавські автори активно відреагували на пропозицію – і робота почалася. Вже є перша ластівка від Людмили Костенко – пісня в стадії запису. Крім того, я вирішила долучити до проєкту архівні композиції у виконанні легендарних полтавських музикантів, які пішли в засвіти – Віри Зубенко, Сергія Зосімова та інших. Є у нас в Полтаві і дитячі студії, які також мають пісні про Полтаву – запрошуємо і їх долучитися! Співаймо всі!», — говорить авторка та ведуча «Музичного екіпажу» Олена Никифоренко.

Кожен може запропонувати свої композиції до 23 вересня

Як звернутися до редакції: 

Кількість пісень від одного авторського колективу чи виконавця необмежена.

З 1 вересня подані на конкурс композиції почнуть лунати в ефірі Українського радіо Лтава у програмі «Музичний екіпаж» щобудня о 12:40. Їх також можна буде переслухати у записі. Визначати фаворитів, коментувати й голосувати можна буде в соціальних мережах. Стежте за анонсами на цифрових платформах Суспільного Полтави.

Слухати UA: Українське радiо «Лтава» можна онлайн та на FM-хвилях у Полтавській області:

Полтава 101,8 FM;

Лелюхівка 107,4 FM;

Красногорівка 106,3 FM;

Карлівка 106,2 FM;

Іскрівка 101,0 FM;

Переліски 102,5 FM;

Гадяч 103,1 FM;

Лохвиця 105,5 FM;

Лубни 100,1 FM;

Гребінка 101,4 FM;

Кременчук 105,4 FM.

Нагадаємо, UA: ПОЛТАВА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.