Новий Колективний договір Суспільного: обговорення у Полтаві

Новий Колективний договір Суспільного: обговорення у Полтаві

17 лис. 2021

16 листопада команда Суспільного мовника Полтавщини розглянула проєкт оновленого Колективного договору Суспільного.

Читайте також: Суспільне радіо розширює FM-мережу

«Сьогодні відбулися збори трудового колективу філії. На збори зібралися всі  працівники, окрім тих, що перебувають у тарифних та декретних відпустках, на лікарняному та у відрядженні на зйомках. Загалом участь у зборах взяв 51 працівник.

Колектив обрав голову і секретаря зборів та обговорив проєкт Колективного договору на 2021-2026 роки. За результатами обговорення запропонований проєкт Колективного договору підтримали одноголосно. Також на зборах обрали делегата для представництва інтересів трудового колективу Полтавської філії Суспільного на загальних зборах трудового колективу АТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Делегатом була обрана юрисконсульт філії», – розповів менеджер Суспільне Полтава  Ігор Сазонов.

Читайте також: «Свої» — новий соціальний проєкт Суспільного до Міжнародного дня толерантності

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

*Колективний договір  — це угода, яка укладається між власником підприємства або уповноваженим органом і представниками співробітників, обраними та уповноваженими трудовим колективом.