«Новорічний концерт на Суспільному» — зустрічаймо 2022-ий разом

«Новорічний концерт на Суспільному» — зустрічаймо 2022-ий разом

30 гру. 2021

1 січня опівночі, у перші хвилини Нового 2022-го року, телеглядачів вітатимуть зі святом автентичні гурти й виконавці з різних регіонів України у міжрегіональному «Новорічному концерті на Суспільному»

Команди Суспільного відшукали у регіонах унікальних музикантів. Їхні авторські композиції записували заздалегідь у різних локаціях. Команда Суспільне Полтава підготувала кліп Наталії Шевченко, яка також відома за псевдонімом Абіє. Це талановита молода авторка і виконавиця пісень, вихованка Молодіжної експериментальної студії «Лтава».

«Наталія Шевченко зараз вже не тільки виконавиця, а й викладачка новоствореного класу естрадно-джазового вокалу у Миргородській мистецькій школі. Тепер готується презентувати не лише власні прем’єри, а й музичні кліпи юних вихованців. Надзвичайно приємно спостерігати, що така молода артистка несе мистецтво не лише зі сцени, чи з екранів, а ділиться майстерністю з дітьми», – говорить продюсерка Суспільного мовника Полтави Ольга Журавльова.

«У новорічну ніч на регіональних каналах Суспільного — гурти з усіх куточків країни об’єднаються в новорічній концертній програмі. Ми намагались зробити цей концерт сімейним, теплим і щирим. Мені здається, нам це вдалось. Тут можна почути і харизматичні гурти, і ліричне соло, і дитячий запальний вокал. Новорічно-різдвяний настрій забезпечений всій родині. Слухайте і дивіться нові та вже впізнавані хіти та кліпи і будьте поруч з найріднішими!» — побажав глядачам головний режисер міжрегіонального «Новорічного концерту на Суспільному» Сергій Жулін. 

Читайте також: Історії та люди, що надихають, — підсумки 2021-го у проєкті «Ранок на Суспільному»

Міжрегіональні проєкти — коли до виготовлення програми долучаються більшість регіональних філій Суспільного — не новинка для команди. Упродовж 2021-го журналісти філій працювали у такому форматі: зокрема до 30-річчя Незалежності України вийшов концерт «Незалежність єднає» та прямоефірний спецпроєкт «День Гідності» до Дня Гідності та Свободи. 

«Найбільша перевага цього концерту — це можливість для нашої аудиторії побачити абсолютно різні музичні виступи з усіх куточків країни. Кожен гурт та кожен виконавець має свою унікальність, кожен виступ — по-своєму особливий. В цьому різноманітті — і стилів, і жанрів — і криється різноманіття країни, відкривати яке ми і пропонуємо нашим глядачам», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення на Суспільному Марія Фрей.

Онлайн дивіться міжрегіональний «Новорічний концерт на Суспільному» на сайтах регіональних телеканалів. Крім цього, наживо дивитися концерт можна на ютуб-каналі Суспільне Країна

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. У Полавській області — це телеканал UA: ПОЛТАВА та Українське радіо Лтава

Дивитись телеканал UA: ПОЛТАВА можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: