Як на Полтавщині антитревел винайшли

Як на Полтавщині антитревел винайшли

16 бер. 2020

Полтавське антитревел-шоу «Мандруємо вдома» завоювало симпатії по всій Україні: перші сім випусків вже зібрали понад пів мільйона переглядів у Facebook.

«На ранок після виходу на Фейсбуці першого випуску ми були просто в ейфорії від тих коментарів, які отримували! Команда дуже хвилювалася, чи сприйме програму глядач, а такий відгук перевершив всі наші очікування!» — розповідає продюсерка UA: ПОЛТАВА Ольга Журавльова.

 

Чому програму про мандрівки назвали антитревел-шоу?

«Наша програма – про місця, в які не їздять. Перші слова ведучого - "ми розуміємо, що ви не поїдете подорожувати до Котелевщини!.." І це правда! Подорожують країною, Європою, не областю! Ми не мали на меті розповісти про уявні "туристичні принади".

Ми хотіли:

1.Бути чесними.

2.Щоб програму дивилися.

3.Аби глядачі дізналися і запам’ятали (!) щось нове.

Але в коментарях під кожним випуском люди пишуть "варто поїхати"! І це просто найкраща винагорода за нашу роботу!» - додає автор проєкту Ігор Харченко.

Тож, Анті-тревел – це про місця, куди не їдуть.

А ще, це про місця, куди можна поїхати за двісті гривень, аби зробити пікнік із видом на Кременчуцьке море, замість сидіти з дівчиною поряд в телефонах у кафешці.

Всі випуски було відзнято ще восени, проте після публікації кожної нової серії на Фейсбуці глядачі запрошують відвідати і їх населений пункт.

Переглянути випуски можна за посиланнями:

Більськ 


 

Кременчук

Гадяч

Миргород

 

Опішня


Диканька 


Горішні плавні

Антитревел-шоу «Мандруймо вдома» -  один з 11 проєктів, відібраних на пітчингу Суспільного минулої осені.

Нагадаємо, що програма «Створюй із Суспільним» — конкурси творчих ідей, на які кожен може подати проєкт і реалізувати його за підтримки Суспільного мовника. Завдяки пітчингам проєкт «Мандруємо вдома» побачили в різних куточках України.

Наступний пітчинг відбудеться вже цієї весни.