На UA: ПОЛТАВА стартує тревел-квест — «Край пригод»

На UA: ПОЛТАВА стартує тревел-квест — «Край пригод»

28 вер. 2020

У вівторок, 29 вересня, о 18:45 UA: ПОЛТАВА покаже перший випуск тревел-квесту «Край пригод». Це одна з 20 програм, які восени минулого року відібрали на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним».

Читайте також: Нове тревел-шоу «Недалечко» — дивіться з 23 вересня на регіональних телеканалах Суспільного

«Край пригод» — низка квестів у туристичних місцях Сумщини. Протягом трьох місяців глядачі зможуть побачити 12 випусків, кожен із яких — цікава квест-мандрівка. Проєкт створила команда сумчан, котрі вже давно подорожують рідним регіоном, у співпраці з UA: СУМИ.

«“Край пригод” — проєкт про наші туристичні подорожі. Уже багато років ми досліджували Сумщину самотужки й працювали задля туристичної промоції нашої області. Подорожуючи регіоном, бачили безліч цікавих місць, які зрідка потрапляють до об’єктивів телекамер і про існування яких люди навіть не здогадуються. Майже в будь-якому напрямку нашої області можна вирушити в цікаву туристичну подорож. Наш тревел-квест про людей, про край, про те, як цікаво можна відпочити, не від’їжджаючи далеко від свого дому», — розповідає співавторка та керівниця проєкту Таїсія Павленко.

Читайте також: «Геолокація: ВОЛИНЬ» — новий проєкт в ефірі регіональних телеканалів Суспільного

У кожному випуску на учасників квесту чекають завдання, які відкриють перед ними таємниці Сумщини й приведуть до неймовірних місць регіону.

«Одна з особливостей проєкту — щоразу новий герой відкриває для себе незнайому Сумщину. Це не просто розповіді про цікаві місця й історії, пов’язані з ними — їх треба знайти, відгадати, перевірити, побачити на власні очі, ноги натоптати та навіть скуштувати на смак! А героїв глядачі добре знають за їхніми справами — тут же вони опиняються в зовсім незвичних для них обставинах! Цікаво спостерігати, як те, що вони роблять у житті, виявляється під час мандрівного квесту», — коментує продюсерка UA: СУМИ Оксана Кириленко.

Дивіться тревел-квест «Край пригод» в ефірі всіх регіональних філій Суспільного.