UA: Українське радіо починає мовити у Чутівському районі Полтавської області

UA: Українське радіо починає мовити у Чутівському районі Полтавської області

8 жов. 2020

Суспільне радіо запускає далі нові FM-частоти. У п’ятницю, 9 жовтня, UA: Українське радіо починає мовити в Чутівському районі Полтавської області на частоті 101,0 FM (передавач розташований у селі Іскрівка).

Канали Суспільного радіо UA: Українське радіоUA: Радіо Промінь та UA: Радіо Культура 9 жовтня розпочинають мовлення ще у двох містах.

Перший канал Суспільного радіо UA: Українське радіо:

  • Волочиськ (Хмельницька обл.) — 100,8 FM.

Другий канал Суспільного радіо UA: Радіо Промінь

  • Дніпро 104,8 FM.

Третій канал Суспільного радіо UA: Радіо Культура:

  • Дніпро88,1 FM.

«Чудовою новиною є початок FM-мовлення одразу двох каналів Суспільного радіо в Дніпрі! У місті вже кілька років можна чути в FM-діапазоні UA: Українське радіо, тож нарешті маємо «повний комплект». Відтепер дніпряни, увімкнувши FM-приймач, можуть отримати ще більше унікального — і головне — якісного аудіоконтенту. UA: Радіо Промінь — це добірна сучасна українська музика. Це радіо, яке й розумний співрозмовник, і друг, котрий першим скаже: «Послухай, яка крута нова пісня з’явилася!» А UA: Радіо Культура — це аудіокнижки, вистави, класична музика, багато освітніх проєктів і навіть радіодетективи. У нас ви почуєте, як українські митці обговорюють новини культурного світу, і зможете поставити їм запитання в прямому ефірі. 

Запуск двох нових FM-частот UA: Українське радіо — також важлива для нас подія. Адже Україна — це не лише великі міста, а й тисячі містечок та сіл. Ми піклуємося про те, щоб слухати нас було зручно всім. Тож вітаємо нових слухачів! Величезна подяка департаментові розвитку мереж Суспільного, який докладає максимум зусиль для запуску FM-частот», — коментує член правління Суспільного, відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін. 

Нагадаємо, UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа й найпопулярніше розмовне радіо країни.

UA: Радіо Промінь — найперше музичне радіо України. Протягом останніх п’яти років його FM-мережа зросла вп’ятеро. 95% пісень в ефірі UA: Радіо Промінь — українською мовою. 

UA: Радіо Культура — головний осередок культурного життя країни в радіопросторі. В ефірі UA: Радіо Культура музика від найкращих виконавців країни й світу, радіотеатр, поезія та проза вустами авторів, а також новини культурного життя.

Усі канали Суспільного радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio.

 

Читайте також: Наймасштабніша подія осені: Радіодиктант національної єдності на Суспільному відбудеться з нововведеннями