Токшоу «Виборчий округ. Дебати» змінює формат через неявку одного з кандидатів.

Токшоу «Виборчий округ. Дебати» змінює формат через неявку одного з кандидатів.

17 лис. 2020

17 листопада о 19:15 токшоу «Виборчий округ. Дебати» на UA: ПОЛТАВА вийде у прямому ефірі у зміненому форматі через відмову одного з кандидатів на посаду Полтавського міського голови.

Команда Суспільного мовника Полтави 11 листопада офіційно запросила до участі в дебатах обох лідерів першого туру: Олександра Мамая та Сергія Іващенко. Згоду на участь отримали від Сергія Іващенка.

«Фактично ми матимемо не дебати, а співбесіду із кандидатом, що відважився погодитися прийти в ефір. Незважаючи на заявлену назву програми та відмову іншого кандидата, ми вирішили скористатися можливістю познайомити глядачів із позицією з ключових питань пана Сергія Іващенка, який виявив відповідне бажання взяти участь у програмі», – розповідає продюсерка UA: ПОЛТАВА Ольга Журавльова.

Суспільне Полтави – незалежний майданчик для проведення теледебатів кандидатів другого туру виборів на посаду Полтавського міського голови. Телеканал, радіо і діджитал-платформи Суспільного мовника Полтавської області працюють винятково в інтересах українських громадян на кошти платників податків, тож Суспільне Полтави може виступити майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах.

Суспільний мовник готовий надати сигнал трансляції зацікавленим телеканалам і онлайн-виданням.

Нагадаємо, 12-21 жовтня в прямому ефірі Полтавської  регіональних філії Суспільного виходило токшоу «Виборчий округ. Місцеві», куди запрошували кандидатів на посаду Полтавського міського голови та охочих очолити Миргородську, Кременчуцьку та Лубенську ОТГ.