Підозрюваний у стрілянині біля кафе «Ботанік» Віктор Малий має повторно оскаржувати арешт майна

9:34, 23 вер. 2019
 
Підозрюваний у стрілянині біля кафе «Ботанік» Віктор Малий має повторно оскаржувати арешт майна

Засідання заплановане на 10:30 у Полтавському апеляційному суді. Апеляцію розглядатиме колегія суддів: Оксана Корсун, Ліліана Нізельковська та Василь Маліченко. Про це йдеться на сайті суду.

16 вересня суд закрив апеляційне провадження, бо скаржник від неї відмовився. За словами Віктора Малого, його адвокатка Світлана Яковенко скаржилася до суду без його письмового погодження. На це Яковенко відповіла, що Малий підписав цю скаргу.

30 серпня Октябрський райсуд Полтави наклав арешт на земельну ділянку, автомобіль та третину квартири підозрюваного.Про це клопотав слідчий Андрій Анзель задля відшкодування матеріальної та моральної шкоди потерпілим у справі.

Нагадаємо, 6 серпня близько 23 години біля кафе «Ботанік» 40-річний охоронець закладу Микола Сусла зробив зауваження чоловікові, який справляв нужду. На це 62-річний чоловік дістав пістолет, двічі вистрелив в охоронця і втік.  Наступного дня правоохоронці затримали підозрюваного Віктора Малого. Йому вручили підозру.

8 серпня йому обрали запобіжний захід в Октябрському райсуді Полтави – тримання під вартою протягом 60 діб. Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство».

Санкція передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі, повідомив речник обласної поліції Юрій Сулаєв.