НАОНІ Оркестра у Полтаві – спецвипуск програми «Музичний екіпаж» на Українському радіо Лтава

НАОНІ Оркестра у Полтаві – спецвипуск програми «Музичний екіпаж» на Українському радіо Лтава

30 вер. 2021

29 вересня у Полтаві оркестр НАОНІ презентував нову програму «Гуц and Roll. Найкращі інструментальні хіти сучасних українських композиторів».

Суспільний мовник Полтавщини був інформаційним партнером концерту. За шість годин до події в ефірі програми «Музичний екіпаж» організатор промо-туру НАОНІ Олексій Толкачов розповів історію створення програми «Гуц and Roll», про її ідею та особливості. Говорили також про нові тенденції у сучасній українській музиці.

Переслухати випуск програми можна у запису на mixcloud.

«Надзвичайно енергійно, позитивно, натхненно ми поговорили про ідею та перспективи проєкту НАОНІ ОРКЕСТРА " Гуц and Roll". Я сподіваюсь, що ця сучасна драйвова українська музика підкорить світ. Місія оркестру – повернути людям впевненість, гордість за своє, рідне, що хочеться слухати і транслювати!» – говорить  ведуча «Музичного екіпажу»  Олена Никифоренко.

Українське радіо Лтава можна слухати онлайн, у запису чи на FM-хвилях у Полтавській області:

Полтава 101,8 FM;

Лелюхівка 107,4 FM;

Красногорівка 106,3 FM;

Карлівка 106,2 FM;

Іскрівка 101,0 FM;

Переліски 102,5 FM;

Гадяч 103,1 FM;

Лохвиця 105,5 FM;

Лубни 100,1 FM;

Гребінка 101,4 FM;

Кременчук 105,4 FM.

Нагадаємо, UA: ПОЛТАВА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.