Українське радіо відкрило доступ до свого сигналу

Українське радіо відкрило доступ до свого сигналу

27 лют. 2022

У зв’язку з численними запитами від українських та іноземних радіостанцій, Українське радіо Національної суспільної телерадіокомпанії України дозволило ретрансляцію свого сигналу на мережах радіостанцій будь-якої форми власності.

Сигнал Українського радіо:

Інтернет: http://91.218.213.49:8000/ur1-mp3

Супутник Amos3 (4° W):

Частота — 11 139,5 МГц

Поляризація — горизонтальна (Н)

Символьна швидкість — 30,000 Мсимв/с

Предкорекція помилок (FEC) — ¾

UA: Українське радіо — UR-1.

Читайте також: SUSPILNE NEWS is now in English — The main news about ongoing Russian invasion in Ukraine

Починаючи з 22 лютого, Українське радіо веде цілодобове прямоефірне мовлення, надаючи слухачам найактуальнішу і найточнішу інформацію про оборону країни. В гостях та у прямому включенні в марафоні — воєнні аналітики, керівні державні особи та провідні експерти з актуальних галузей воєнного часу. Прямий ефір може перериватися лише під час повітряної тривоги, коли ведучі змушені перебувати в укритті. Відразу після зняття сигналу тривоги прямий ефір на Українському радіо продовжується. 

Читайте також: Частоти Українського радіо та лінки на соцмережі Суспільного в регіонах

Українське радіо — найбільша FM-мережа та найпопулярніше розмовне радіо країни із середньодобовим охопленням майже мільйон радіослухачів. У Києві мовить на частоті 105 FM. Дізнатися FM-частоти в інших містах можна за посиланням. Усі канали Суспільного радіо перейшли на передачу сигналу Українського радіо, їх можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio.