Всеукраїнський останній дзвоник онлайн — наживо в телеефірі Суспільне Полтава

Всеукраїнський останній дзвоник онлайн — наживо в телеефірі Суспільне Полтава

26 тра. 2022

27 травня о 10:00 дивіться на Суспільне Полтава та всіх регіональних телеканалах Суспільного Всеукраїнський останній дзвоник онлайн

Мета події — обʼєднати дітей та вчителів усієї країни, зробити останній день навчального року традиційно святковим, підбити підсумок Всеукраїнського розкладу онлайн, за яким навчалися діти останні 3 місяці. У прямому ефірі на телеглядачів чекають півтори години історій, привітань від школярів, учителів, волонтерів, руханка та виступи зірок.

Читайте також: Суспільне Мовлення оновлює дизайн-систему брендів

Команда Суспільного готується до зйомок в одному з львівських парків. Ведучий прямого ефіру — Віктор Дяченко.

«Війна змінила будні наших дітей, а цей проєкт — з ноткою свята — як ковток мирного життя, де останній дзвоник у школах сповіщав про канікули та життя без турбот. Команда Суспільного залюбки відгукнулась на пропозицію "Освіторії" провести прямий ефір "Всеукраїнський останній дзвоник". Трансляція відбуватиметься з виїзної студії в одному з парків у центрі Львова. Запрошуємо телеглядачів розділити з нами цю атмосферу у прямому ефірі», — розповів головний режисер проєкту Сергій Жулін.

Останній дзвоник проводять громадська спілка «Освіторія» у партнерстві із Суспільним Мовленням та за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Міністерства освіти і науки України.

«За останні два роки нашим школярам випало багато випробувань — від пандемії до війни. Та попри все вони продовжували вчитися. І хоч іноді вони дорослі не на свій вік, кожна дитина заслуговує на свято: побути разом з однолітками, поспівати, почути щось важливе від дорослих, які поруч. Ми працюємо, аби українські діти могли повноцінно навчатися, розвиватися та відпочивати — жити звичним життям!» 一 сказала виконавча директорка ГС «Освіторія» Анна Сидорук.

На цифрових платформах дивіться Всеукраїнський останній дзвоник онлайн на фейсбук-сторінках телеканалу Перший та «Освіторії», а також ютуб-каналах телеканалу Перший«Освіторії» та ЮНІСЕФ.

Нагадаємо, регіональні телеканали Суспільного впродовж трьох місяців транслювали уроки для 9-10 класів, а поміж цим безкоштовні навчальні курси від платформ онлайн-освіти, зокрема громадської спілки «Освіторія» та команди студії онлайн-освіти EdEra.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.

У Полавській області — це телеканал Суспільне Полтава та Українське Радіо Полтава 

Дивитись Суспільне Полтава можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: