Міжрегіональний ефір «Суспільне. Спротив» інформаційно охопить весь день

Міжрегіональний ефір «Суспільне. Спротив» інформаційно охопить весь день

23 сер. 2022

Міжрегіональний щоденний прямоефірний проєкт «Суспільне. Спротив» збільшує тривалість до 12 годин та інформаційно охопить увесь день: із 24 серпня виходитиме щобудня на регіональних телеканалах Суспільного Мовлення, зокрема на Суспільне Полтава, не лише у ранковий та вечірній прайм-тайм, а й з 12:00 до 16:00

Денний ефір координуватиме команда телеканалу Суспільне Рівне, глядачі якого побачать проєкт в обідню пору вже з понеділка — 22 серпня.

«Перезапуск рівненського регіонального офісу Суспільного — це ще один крок на шляху перетворення філій на найбільшу інформаційну медіаплатформу в Україні. Ми вдячні за довіру нашої аудиторії і будемо й надалі збільшувати телевізійний ефір», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей

Читайте також: «Ці місяці страшної війни показали, наскільки цінними є наші регіони», 一 Ольга Крупник, випускова «Суспільне. Спротив»

Ведучими обіднього блоку проєкту стануть Інеса Пославська та Роман Свирида.

Роман Свирида та Інеса Пославська на виїзному майданчику Суспільного Мовлення до Дня молоді у м. Острог

«Для нашої команди це прояв великої довіри, а з іншого боку — серйозна відповідальність, тому ми зараз максимально мобілізовані. До старту цього марафону вся наша команда працювала над контентом для рівнян та жителів області. Нас дивились на території Рівненщини, інколи — в інших регіонах. Зараз ми виходимо на загальнонаціональні платформи, новий технічний, організаційний, технологічний рівень. Колеги рішуче налаштовані чинити потужний інформаційний спротив російській агресії й максимально інформативно працювати для нашого глядача», — розповідає продюсер Суспільне Рівне Сергій Татаренко.

Читайте також: Про репресії в Криму та воєнні злочини росії — сьогодні в токшоу «Кримське питання» на регіональних каналах Суспільного

Збільшення тривалості міжрегіонального ефіру «Суспільне. Спротив» з 8 до 12 годин на добу — це можливість журналістам Суспільного Мовлення інформувати з місця подій, які відбуваються у середині дня, розповідати ще більше історій про те, як Україна чинить спротив окупантам на всіх фронтах.

«Денний слот — це найактивніша фаза життя суспільства. Отже, ми спробуємо більш оперативно реагувати на події і якомога швидше і в повному обсязі пояснювати їхній вплив на наших глядачів. Звісно, ми не залишимо без уваги теми, актуальні впродовж певного періоду. Не тільки тут і зараз. І спектр цих тем має бути теж якомога ширший. Адже сьогодні спротив російському окупанту чинять усі сфери життя України. І не лише України», — говорить директор департаменту моніторингу контенту та стандартів мовлення Федір Скрипник, який курує запуск денного блоку марафону «Суспільне. Спротив».

Читайте також: Підтримка України й світова преса 一 міжнародний огляд щочетверга у «Суспільне. Спротив»

Як і в ранковому та вечірньому блоках, випуски новин виходитимуть щогодини. Журналісти Суспільного працюють у кожній області України та вмикаються у прямий ефір з новинами про всі регіони, особливо, де ведуться бойові дії. 

«В межах марафону служба інформації Суспільне Рівне щогодини готуватиме свіжий випуск загальноукраїнських новин. Розпочне ведення інформаційних випусків зі студії марафону Тетяна Климчук. Команда ньюзруму поділена навпіл. Частина журналістів продовжить готувати місцеві новини для радіо, телебачення та цифрових платформ, решта, у тісній співпраці з колегами з інших філій, — працюватиме над інформаційним наповненням марафону», — каже шеф-редактор новин Суспільне Рівне Орест Гринюк.

Ведуча новин — Тетяна Климчук

Зараз інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на усіх регіональних телеканалах Суспільного (Суспільне Вінниця, Суспільне Черкаси, Суспільне Кропивницький тощо). Онлайн дивитися регіональні телеканали Суспільного Мовлення можна на сайтах філій і на ютуб-каналі Суспільне Новини.