1/8 фіналу Чемпіонату світу з волейболу — вболіваймо за Україну на Суспільному

1/8 фіналу Чемпіонату світу з волейболу — вболіваймо за Україну на Суспільному

5 вер. 2022

У понеділок, 5 вересня, о 18:30 збірна України зіграє матч 1/8 фіналу Чемпіонату світу з волейболу-2022 проти збірної Нідерландів. Пряму трансляцію матчу дивіться на Суспільне Полтава та інших регіональних каналах Суспільного Мовлення*, сайті Суспільне Спорт та ютуб-каналі Суспільне Спорт (трансляція матчу розпочнеться одразу по завершенні трансляції футзалу Румунія – Україна).

Читайте також: Чемпіонат з Європи з футзалу U-19 — ексклюзивно на Суспільному

У своїй групі українці посіли друге місце, перегравши збірні Тунісу та Пуерто-Рико й поступившись Сербії. Нідерланди виграли свою групу, здолавши Іран, Аргентину та Єгипет. Для збірної України це другий Чемпіонат світу — попередній результат 10-те місце (у 1998 році). На минулому Чемпіонаті світу Нідерланди посіли 9-12 місця.

Трансляції завершальних матчів 1/8 фіналу на Суспільне Спорт:

5 вересня

  • Нідерланди – Україна – 18:30;
  • Франція – Японія – 22:00.

6 вересня

  • Сербія – Аргентина – 18:30;
  • Бразилія – Іран – 18:30.

Чвертьфінали турніру відбудуться 7 та 8 вересня, півфінали — 10 вересня, а фінал та матч за 3-є місце — 11 вересня. Всі матчі збірної України, а також півфінали та фінал покажуть регіональні канали Суспільного Мовлення. Загалом всі матчі плей-оф Чемпіонату світу можна дивитися на сайті Суспільне Спорт та ютуб-каналі Суспільне Спорт.

На ютуб-каналі Суспільне Спорт також виходять ексклюзивні влоги з місця подій від команди Суспільного й огляди матчів збірної України. Зазначимо, попередні матчі України з Тунісом та Пуерто-Рико потрапили до 20 найпопулярніших відео у трендах ютубу.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Крім Суспільне Крим і Суспільне Донбас.

Фото — FIVB