Теленовини на Суспільне Полтава змінили час виходу

Теленовини на Суспільне Полтава змінили час виходу

6 вер. 2022

Із 5 вересня новини про головне у Полтаві та області виходитимуть на Суспільне Полтава щобудня о 21:30.

«Ми поділимося тим, чим живе Полтавська область в умовах повномасштабної війни. Це історії людей, для яких наш регіон став прихистком. Це репортажі про волонтерську допомогу, яка рятує наших військових на передовій. Про найактуальніше за день та роз’яснення до проблемних питань – у дайджесті новин»», — шеф-редакторка новин Карина Москаленко.

Читайте також:На телеканалах регіональної мережі Суспільного стартують новини спорту

Оперативні новини Полтавщини шукайте на діджитал-платформах:  

Випуски новин на Українському Радіо Лтава слухайте о 17:35 з понеділка до п’ятниці. 

У межах інформаційного міжрегіонального проєкту Суспільного «Суспільне. Спротив» випуски новин виходять щогодини. 

Дивіться «Суспільне. Спротив» щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на усіх регіональних телеканалах Суспільного. Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00. Онлайн дивитися «Суспільне. Спротив» можна на сайтах телеканалів регіональної мережі Суспільного Мовлення і на ютуб-каналі Суспільне Новини.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура, всеукраїнські канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.