Історичний чвертьфінал: матч Україна – Словенія дивіться на Суспільному

Історичний чвертьфінал: матч Україна – Словенія дивіться на Суспільному

7 вер. 2022

У середу, 7 вересня, о 22:00 на Чемпіонаті світу з волейболу-2022 відбудеться чвертьфінальний поєдинок між збірними командами України та Словенії. Пряму трансляцію матчу дивіться на Суспільне Полтава та всіх регіональних каналах Суспільного Мовлення*, на сайті Суспільне Спорт та ютуб-каналі Суспільне Спорт.

Читайте також: Чемпіонат з Європи з футзалу U-19 — ексклюзивно на Суспільному

Для українців цей матч є історичним, адже вперше на чемпіонатах світу збірна України змогла пробитися до чвертьфіналу. У попередньому матчі Україна впевнено перемогла збірну Нідерландів з рахунком 3-0 (25:16, 25:19, 25:18). Словенці у 1/8 фіналу здолали збірну Німеччини з рахунком 3-1 (25:18, 25:19, 21:25, 25:22).

Поєдинок відбудеться у Любляні — домашній арені збірної Словенії.

Графік трансляцій всіх чвертьфінальних матчів на сайті Суспільне Спорт (матч збірної України також і на регіональних каналах Суспільного):

7 вересня

  • Італія – Франція – 18:30;
  • Словенія – Україна – 22:00.

8 вересня

  • Аргентина – Бразилія – 18:30;
  • Польща – США – 22:00.

Зазначимо, півфінали та фінал турніру також транслюватимуть і регіональні канали Суспільного Мовлення.

На ютуб-каналі Суспільне Спорт також виходять ексклюзивні влоги з місця подій від команди Суспільного й огляди матчів збірної України. Зазначимо, попередні матчі України потрапили до 20 найпопулярніших відео у трендах ютубу.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Крім Суспільне Крим і Суспільне Донбас.

Фото — FIVB