Ексбранець кремля Ісмаїл Рамазанов — у «Кримському питанні» на Суспільному

Ексбранець кремля Ісмаїл Рамазанов — у «Кримському питанні» на Суспільному

11 лют. 2023

11 лютого о 20:00 дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на платформах Суспільне Крим новий випуск проєкту «Кримське питання». Цього разу ведуча Олеся Вакуленко зустрінеться із кримським татарином, колишнім політв’язнем кремля й активістом Ісмаїлом Рамазановим. Він розповість про війну і свою участь у захисті країни, про потреби військовослужбовців на фронті, репресії проти громадян України на окупованих територіях та про національну пам’ять кримських татар.

Читайте також: «В росії ніколи не було свободи», — інтерв’ю «Межі» з телеведучим Юрієм Макаровим

Ісмаїл Рамазанов переїхав до Києва після того, як росія окупувала Крим. До переїзду його пів року незаконно утримували в СІЗО за «екстремізм». У столиці брав активну участь у громадянському русі за звільнення всіх політв’язнів кремля, а після повномасштабного російського воєнного вторгнення в Україну вирушив захищати Київ у лавах територіальної оборони Збройних сил України. Розмова з Ісмаїлом Рамазановим — у форматі виїзного інтерв’ю для команди Суспільного.

Дивіться онлайн «Кримське питання» на сайтах місцевих телеканалів Суспільного, а запис — на ютуб-каналі Суспільне Крим. 

«Кримське питання» — проєкт регіональної команди Суспільного Мовлення. Вперше телеглядачі побачили його у лютому, проте через повномасштабне вторгнення проєкт довелося тимчасово призупинити. Над «Кримським питанням» працюють журналісти й редактори Суспільне Крим спільно із Суспільне Львів

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Суспільне Крим — офіційний сайт телеканалу Суспільного Мовлення Суспільне Крим, всеукраїнського супутникового телеканалу, який мовить 24/7.

Оперативні новини у соцмережах: