UA: ПОЛТАВА на

UA: ПОЛТАВА на "Місті професій"

12 вер. 2019

 У суботу, 14 вересня, у  парковій зоні «Корпусного саду» запрацює “Місто професій”. Це масштабний дитячий проєкт, створений, щоб діти могли спробувати себе в різних професіях. Журналістика - одна з них. UA: Суспільне мовлення та UA: ПОЛТАВА – інформаційні партнери події.

 

Цього року “Місто професій” проходить вже всьоме. За роки існування проекту його учасниками стали понад 1 мільйон дітей в 50 містах України. Вже цієї суботи e Полтаві з 12:00 до 15:00 діти віком від 3 до 18 років матимуть можливість отримати паспорт та “влаштуватись” на роботу. Головний акцент “Міста професій-2019” – це професії, що пов’язані з технологіями та наукою.

 

Команда UA: ПОЛТАВА представить професії журналіста та телеведучого. Медійники розповідатимуть про особливості роботи на телебаченні та радіо, вчитимуть говорити на камеру, вести прямий ефір і використовувати професійне обладнання.

 

Проєкт “Місто професій” забезпечує дітей та їхніх батьків безпечним і цікавим освітнім досвідом, який у майбутньому стане в пригоді під час вирішення питань профорієнтації та вибору фаху.

 

Про перебіг цьогорічного "Міста професій" у Полтаві дізнавайтеся на телеканалі UA: ПОЛТАВА або на сторінках філії в Facebook та YouTube.