Як отримати мільйон переглядів? Безкоштовний онлайн-марафон про мобільну журналістику для підлітків від Суспільного

Як отримати мільйон переглядів? Безкоштовний онлайн-марафон про мобільну журналістику для підлітків від Суспільного

12 чер. 2020

З 15 до 19 червня Дитяча академія суспільного мовлення — PMA Juniors* — запускає онлайн-марафон «Мобільна журналістика: як отримати мільйон переглядів?» для дітей та підлітків 12–14 років, які цікавляться медіа.

Хочете дізнатися, як знімати сюжети, професійно стрімити й не розгубитися в прямому ефірі? Реєструйтеся на п’ятиденний безкоштовний тренінг за посиланням.

Читайте також: Усі тренінги Академії суспільного мовлення — на новому сайті

На онлайн-марафоні ви дізнаєтеся:

  • як монтувати відео на телефоні або планшеті;
  • як працювати в прямому ефірі;
  • як обрати правильний гаджет для мобільної журналістики й налаштувати його;
  • як правильно знімати відеоісторії;
  • як знімати безпечно;
  • що таке громадянська та мобільна журналістика;
  • про формати: відеопрезентації, кепшени, мобільний репортаж і проморолик.

З учасниками працюватиме Роман Даниленков — журналіст, тренер Deutsche Welle Akademie, а також співзасновник та виконавчий директор медіагрупи «Накипіло», який навчить практичних прийомів й акцентуватиме увагу на безпеці дітей під час знімального процесу.

Проєкт створили за підтримки* UA: Суспільне мовлення та DW Akademie на базі Public Media Academy — навчального центру Суспільного мовника.

PMA Juniors працює для дітей та підлітків 12–14 років, які цікавляться темою медіа. Головна мета проєкту — формувати новий рівень медіаосвіти в молоді. Дитяча академія допоможе реалізувати таланти, навчить критично оцінювати й аналізувати інформацію, яку дитина отримує зі ЗМІ, і покаже, як створювати якісний медіаконтент.

* Академія суспільного мовлення працює в межах проєкту підтримки суспільного мовлення в Україні, який фінансують Європейський Союз в Україні, Європейська Комісія (Генеральний директорат з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення) й Міністерство закордонних справ Німеччини. DW Akademie співпрацює з BBC Media Action, аби підтримати трансформацію державного мовника України НСТУ в суспільний мовник. Ключовою метою проєкту є промоція суспільного мовлення через створення функціональної цифрової мультиплатформи ньюзрум та навчального центру Академія суспільного мовлення (Public Media Academy).