Токшоу «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ПОЛТАВА: всі ефіри

Токшоу «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ПОЛТАВА: всі ефіри

23 жов. 2020

З 12 по 21 жовтня на телеканалі UA: ПОЛТАВА та на Українському радіо. Лтава вийшли 6 випусків токшоу «Виборчий округ. Місцеві» .

До участі в ефірах журналісти запрошували кандидатів на посади міських голів Полтави та ОТГ Полтавської області. У прямому ефірі незалежного мовника глядачі мали можливість побачити і почути презентації кандидатів, їх пропозиції по вирішенню гострих проблем регіону та відповіді на питання ведучих.

Всі випуски можна дивитися у запису на ютуб-каналі Суспільного Полтави. Також можна переглянити співбесіди з кожним кандидатом окремо.

Кандидати на голову Миргородської ОТГ:

  1. Білоконь Олександр
  2. Золотарьова Леся
  3. Соломаха Сергій


 Кандидати на голову Миргородської і Лубенської ОТГ:

  1. Больбот Валерій,
  2. Гараган Сергій,
  3. Шаніна Аліна.

Кандидати на голову Кременчуцького та Лубенського ОТГ:

  1. Ляшко Руслан,
  2. Самойленко Юрій.


Кандидати на посаду Полтавського міського голови:

  1.       Бублик Юрій,
  2.       Деркач Оксана.


Кандидати на посаду Полтавського міського голови:

  1. Ковальчук Василь,
  2. Матковський Андрій.

Кандидати на посаду Полтавського міського голови:

  1. Слизько Олег,
  2. Шамота Олександр.

Нагадаємо, «Виборчий округ» — суспільно-політичний проєкт регіонального мовлення Суспільного, що має на меті налагодити якісний діалог між владою та виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності осіб на виборних посадах. Завдяки незаангажованому майданчику Суспільного мовника виборці матимуть змогу розібратися з програмами кандидатів і зробити виважений самостійний вибір.

Проєкт «Виборчий округ» регіональних філій має вже три сезони: уперше на ефіри Суспільного запрошували народних депутатів-списочників восени 2018 року, кандидатів у народні депутати за одномандатними виборчими округами (мажоритарників) у липні 2019 року перед позачерговими парламентськими виборами, у сезоні листопада 2019 року аналізували роботу новообраних депутатів Верховної Ради за сто днів після виборів.