Суперінтенсив із блогерства: реєструйтеся на безкоштовний новорічний онлайн-марафон від Суспільного

Суперінтенсив із блогерства: реєструйтеся на безкоштовний новорічний онлайн-марафон від Суспільного

10 гру. 2020

Ваша дитина від 12 до 15 активно знімає відео або вже веде свій блог? Цікавиться всім, що пов’язане з блогерством та ютубом, і мріє стати популярним блогером? З 14 по 28 грудня Дитяча академія суспільного мовлення — PMA Juniors* — проводить безкоштовний новорічний суперінтенсив «Ютубер», де вчитимуть підлітків основ медіаграмотності, надаватимуть інструментарій для створення якісного контенту й допоможуть виготовити власний відеопродукт.

Читайте також: Київський хаб Академії суспільного мовлення відкрито!

Онлайн-марафон проводитимуть: виконавчий продюсер творчого об’єднання розважального мовлення телеканалу UA: ПЕРШИЙ Станіслав Мєдвєдєв, менеджерка дирекції регіонального мовлення Суспільного Ірина Цибух та автор науково-популярного ютуб-каналу «Клятий раціоналіст» Артем Албул.

Уже за 2 тижні новорічного суперінтенсиву «Ютубер» кожен учасник створить власний відеоролик про медіаграмотність і прокачає навички відеоблогера. Також блогери-початківці навчаться:

  • основних етапів виробництва відеопродуктів;
  • розробляти ідеї та концепції;
  • сценарної майстерності; 
  • основ композиції кадру; 
  • монтажу й оформлення відео.

Мета онлайн-марафону «Ютубер» — популяризувати відповідальний блогінг, навчити створювати справді цікавий контент, стати свідомим користувачем мереж, навчити аналізувати інформацію та мислити критично.

Як зареєструватися?

Щоб узяти участь в новорічному суперінтенсивні «Ютубер», який триватиме із 14 по 28 грудня о 17:00, запишіть відеозвернення «Чому я хочу взяти участь у марафоні?» та заповніть форму за посиланням до 17:00 12 грудня

Кожен тренінг — на дві години. Вебінар організують на платформі Zoom. Кількість місць обмежена, за результатами анкетування відберуть усього 20 учасників.

Важливо: до участі у тренінгу допускаються підлітки, які отримали згоду одного із батьків чи опікунів.

Стежте за новинами PMA Juniors через телеграм-канал за посиланням.

Проєкт створили за підтримки* UA: Суспільне мовлення та DW Akademie на базі Public Media Academy — навчального центру Суспільного мовника.

PMA Juniors працює для дітей та підлітків 12–14 років, які цікавляться темою медіа. Головна мета проєкту — формувати новий рівень медіаосвіти в молоді. Дитяча академія допоможе реалізувати таланти, навчить критично оцінювати й аналізувати інформацію, яку дитина отримує зі ЗМІ, і покаже, як створювати якісний медіаконтент.

* Академія суспільного мовлення працює в межах проєкту підтримки суспільного мовлення в Україні, який фінансують Європейський Союз в Україні, Європейська Комісія (Генеральний директорат з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення) й Міністерство закордонних справ Німеччини. DW Akademie співпрацює з BBC Media Action, аби підтримати трансформацію державного мовника України НСТУ в суспільний мовник. Ключовою метою проєкту є промоція суспільного мовлення через створення функціональної цифрової мультиплатформи ньюзрум та навчального центру Академія суспільного мовлення (Public Media Academy).