«Голос весни» – молоді полтавські музиканти на UA: Українське радiо Лтава

«Голос весни» – молоді полтавські музиканти на UA: Українське радiо Лтава

15 лют. 2021

Новий музичний проєкт «Голос весни» стартує на  UA: Українське радiо Лтава в рамках авторського напрямку Олени Никифоренко «Музичний екіпаж». У ньому будуть представлені нові роботи молодих полтавських музикантів.

«Мета проєкту – дати унiкальну можливiсть молодим полтавським авторам та виконавцям показати свої новi композицii. Зокрема запросимо Наталію Шевченко – АБІЄ, Евгена Марусича з гурту ТАЛІСМАН, Яну Патлань з гурту ДЖУЛЬЕТА, Артема Упорова та його гурт  HARD LESSON, а також Ліну Клочко, Антона Базилевича, Анастасію Довгополу і Олексія Українського, Маргариту Рагуліну. І всіх охочих, хто пише нові пісні весною. Обмежень немає: допомагаємо повірити у себе кожному, всіх підтримуємо, а потім будемо пишатися зірками Полтавщини. Рік був важкий для творчих людей. Хочу їх надихнути, мотивувати  ось тому і придумала цей проєкт», – розповідає Олена Никифоренко.  

Старт проєкту відбудеться 21 лютого на відкритті персональної виставки картин Олени Никифоренко AVANTURA у фойє Полтавського академічного обласного театру ляльок.  

Слухайте  UA: Українське радiо Лтава на FM-хвилях у Полтавській області:

Полтава 101,8 МГц;

Лелюхівка 107,4 МГц;

Красногорівка 106,3 МГц;

Карлівка 106,2 МГц;

Іскрівка 101,0 МГц;

Переліски 102,5 МГц;

Гадяч 103,1 МГц;

Лохвиця 105,5 МГц;

Лубни 100,1 МГц;

Гребінка 101,4 МГц;

Кременчук 105,4 МГц.