Політичною провокацією сьогоднішні обшуки у будівлі Полтавської облдержадміністрації назвав її голова Валерій Головко

15:19, 22 лют. 2019
 
Політичною провокацією сьогоднішні обшуки у будівлі Полтавської облдержадміністрації назвав її голова Валерій Головко

Політичною провокацією сьогоднішні обшуки у будівлі Полтавської облдержадміністрації назвав її голова Валерій Головко. Також повідомив:  він та його заступник Андрій Пісоцький - на роботі, нікого з працівників не заарештували.

Головко сказав: «Так, сьогодні у адміністрації проводяться обшуки. Але це лише політичні провокації з боку наших опонентів. Дехто ніяк не може прийняти, що нам повністю вдалося виключити з нашої роботи політичний компонент. Це вже не перша спроба знову розпочати в регіоні якісь міжусобиці. Але я попереджаю, що все це — марна справа. Розхитати Полтавщину та країну перед президентськими виборами не вийде».

Обшуки в Полтавській обласній адміністрації зранку проводили детективи Національного антикорупційного бюро. Почалися вони близько 8-ї години. Керівниця прес-служби НАБУ Оксана Мітніцька телефоном повідомила: слідчі дії відбувалися у межах розслідування кримінального провадження за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі службовцями Полтавської облдержадміністрації. Їхні імена не називає. Обшуки також проводили за місцем проживання посадовців.