Поліція розпочала кримінальне провадження щодо травмування працівника супермаркету у Кременчуці

20:15, 22 лют. 2019
 
Поліція розпочала кримінальне провадження щодо травмування працівника супермаркету у Кременчуці

За постріли у вантажника кременчуцького супермаркету поліція розпочала кримінальне провадження за статтею «Хуліганство» - це від трьох до семи років позбавлення волі. Про це розповів речник обласної поліції Юрій Сулаєв. Стрілянина сталася у Кременчуці  сьогодні о десятій ранку. Це відео з камери спостереження у дворі будинку на вулиці Першотравневій біля технічного входу супермаркету. На відео чоловік у капюшоні спочатку штовхає вантажника, а потім стріляє у нього із травматичного пістолету, розповів Юрій Сулаєв.

«Між працівником супермаркету виник конфлікт із особами, які припаркували свій транспортний засіб, якій заважав автомобілю з товаром, який потрібно було розвантажити» «Один із учасників суперечки дістав пристрій для відстрілу гумових куль й кілька разів вистрелив у працівника супермаркету»  «Це два молодих хлопці: один 1997-го, інший – 1998-го року народження», каже Юрій Сулаєв, речник поліції Полтавщини

Після стрілянини обоє зникли і переховуються від поліції. Сорокарічний вантажник перебуває у хірургічному відділенні Кременчуцької міської лікарні «Правобережна». Про це повідомила заступниця директора лікарні Сусанна Логвінова.  У якому нині стані чоловік, не прокоментувала.