47 хлопців та дівчат сьогодні завершили навчання у Військовому коледжі сержантського складу

12:10, 28 лют. 2019
 
47 хлопців та дівчат сьогодні завершили навчання у Військовому коледжі сержантського складу

47 хлопців та дівчат сьогодні завершили навчання у Військовому коледжі сержантського складу, що в Полтаві. Випуск сержантів відбувся на стройовому плАці військового коледжу. Близько 9-30 ранку випускники отримали дипломи та звання молодших сержантів. Далі – будуть служити у різних родах військ на території України. 

 

Андрій Назаренко, заступник начальника Військового коледжу:  Військовий коледж сержантського складу підготував 47 випускників. Вони навчалися 2 з половиною роки.  Оволоділи тими новітніми зразками зв’язку, які зараз використовуються у Збройних силах України.

Наталія Роспірко, випускниця Військового коледжу: Я отримала звання молодший сержант.  Я на цій посаді зможу виконувати свої посадові обов’язки та захищати свою Україну. Сьогодні випускається 5 дівчат. Дівчата трималися завжди на рівні з хлопцями і виконували завдання на рівні з ними.

 

Владислав Капран, випускник Військового коледжу:  Погон молодшого сержанта. Почали носити ще вчора. Одразу радість з’явилася. Уже на голову вище. Професія була обрана як хобі. Вся сім’я військових. Батько військовий. Півроку буду служити у військовій частині, а влітку буду вступати до вищого військового закладу – інституту телекомунікації міста Києва.

Раїса Романенко, прийшла на випуск сержантів: Я внука Котельницького Олександра прийшла вітатию Дуже складно, чекали, звісно. Хвилювалися за нього. Але ми дуже вдячні коледжу, що вони берегли наших внуків. Раді, що він завершив, що змужнів.

На службу до військових частин випускники поїдуть завтра, 1-ого березня. Цей випуск сержантів – сьомий у військовому коледжі.