Поліція розпочала кримінальне проводження щодо загибелі пішохода на дорозі по вулиці Великотирнівській у Полтаві

18:13, 1 бер. 2019
 
Поліція розпочала кримінальне проводження щодо загибелі пішохода на дорозі по вулиці Великотирнівській у Полтаві

Щодо аварії у Полтаві, у якій вчора загинув пішохід, поліція розпочала кримінальне провадження відносно водія. Про це повідомив речник обласної поліції Юрій Сулаєв. Нині шукають свідків зіткнення. 

Ольга Гриненко, журналістка:  «Аварія сталася ось на цьому місці. Автомобілем ВАЗ 2107 кермував 20-річний полтавець. Його автівка зіштовхнулася із 44-річним жителем Полтавського району» 

 Речник обласної поліції Юрій Сулаєв каже: 28-го лютого близько 21:40, автомобіль рухався вулицею Великотирнівська у напрямку мікрорайону Сади -1, що у Полтаві. Тоді Денис Кучер проїжджав повз.

 

Розповідає свідок аварії  Денис Кучер: «Чоловік рухався по дорозі, там, де немає пішохідних переходів. Він зі сторони в сторону переходив: проїзну смугу перетинав вправо та вліво. Йому сигналили, зупиняли, але він на це не реагував»

Це відео Денис Кучер відзняв після аварії.

Розповідає свідок аварії  Денис Кучер: «Тіло лежало на капоті. Я бачив, як водій вийшов з машини, він був у шоці від того, що сталося»

Речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв повідомив:  «Пішоходу було завдано тілесні ушкодження не сумісні з життям. Він помер на місці дорожньо-транспортної пригоди. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ – це порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Відповідальність: від трьох до восьми років позбавлення волі»