До Полтави приїхав кандидат на пост Президента України Володимир Петров

19:13, 14 бер. 2019
 
До Полтави приїхав кандидат на пост Президента України Володимир Петров

Кандидат на пост Президента Володимир Петров у Полтаву приїхав із десятихвилинним запізненням. Зустріч відбувалась у центрі міста. Тут встановили переносний білборд. Мету свого приїзду кандидат формулює так:

Володимир Петров, кандидат у Президенти: Я обрав таку тактику і такий стиль виборчої кампанії – їздити по містах України і особисто знайомитися з громадянами. 

У центрі Полтави, біля ЦУМу, Володимир Петров знайомився із перехожими та роздавав буклети із передвиборчою програмою.

Ірина Сергієнко, полтавка:  Цього кандидата я раніше не знала і сьогодні дізналася про нього вперше. Але в особистій бесіді він мені здався цікавим. 

Борис Бабко, полтавець: Є такі технічні кандидати, які мають забезпечувати вибори. Тим паче багатих диваків  у нас повним повно. А те, що він дивак – це 100 відсотків. 

Ірина Куколенко, полтавка:  Перший раз я його бачу і чую прізвище Петров. Познайомилися, а далі побачимо.

Валерій Приходько, полтавець:  Петренко? Та я взагалі не цікавлюсь виборами. Я знаю що є Порошенко, Тимошенко і Зеленський, і все. 

Про свою програму кандидат говорить таке:

Володимир Петров, кандидат у Президенти:   Я пропоную і вимагаю, щоб в 21-му сторіччі в Україні не було людей, яким немає чого їсти. А вони наразі є. Це дикість і антигуманно. Я кажу про тих людей, які реально немає чого їсти. Я кажу про той хліб, який в радянському союзі коштував 16-ть копійок. 

Кореспондентка:  За які гроші хліб випікатимуть і роздаватимуть?

Володимир Петров, кандидат у Президенти:  Це буде частина державних грошей. І буде запропоновану велику програму. Благодійники будуть отримувати пільги на податки.

Альона Гончаренко, координаторка громадського руху «Чесно» на Полтавщині: Безкоштовна роздача хліба – це популістська річ. Зрозуміло, що робиться акцент на певну аудиторію. Тобто на людей, які нижче середнього класу, які не можуть собі купити хліб. Звичайно це не входить у повноваження Президента. Програма кандидата в Президенти Володимира Петрова виглядає достатньо утопічно. Декілька пунктів можна розглядати, як нереалістичними. Зокрема об’єднання церкви і держави. Хоча Україна вже має статус світської держави.

Приїзд у Полтаву кандидата у Президенти Володимира Петрова тривав дві з половиною години.

Володимир Петров  народився 1977 року в місті Дніпро. Має вищу технічну освіту. Безпартійний, самовисуванець. Центрвиборчком зареєструвала його кандидатом у Президенти 7-го лютого цього року. Передвиборна програма має 20 пунктів. Під час шостого скликання парламенту 2007 – 2012-их років  Володимир Петров був помічником-консультантом депутата Святослава Олійника від  партії «Блок Юлії Тимошенко». У 2009-му працював   PR-менеджером Арсенія Яценюка.  У 2012-му балотувався в Верховну Раду по 133-му округу (Одеса), як безпартійний самовисуванець. В  2015 році Володимир Петров балотувався в Дніпровську міську раду від партії «Наш край». Участь у виборах Президента бере вперше.