Інна Візір: "Карате - це моє життя"

18:29, 15 бер. 2019
 
Інна Візір:

П’ятиразова медалістка Дефлімпіади-2017 каратистка Інна Візір готується до змагань, які відбудуться за тиждень у Дніпрі. Це – Кубок України з карате для спортсменів з порушеннями слуху. Тренується чемпіонка України та Олімпійська чемпіонка Інна Візір двічі на день. 

Мене звати Інна Візір. Я каратистка.

Інна Візір, каратистка розповідає: "Я вдягнена в кімоно. Воно білого кольору. Обов’язково два пояси на мені: чорний та синій. Так само є рукавички і захист: червоний та синій".

Ми кричемо перед ударом. Ми показуємо, що ми є сильними. Що ми швидкі. Щоб судді бачили, коли ми закінчили вправу.

Мій тренер, він мені як тато. Він мене виростив. Він мене тренує.

Микола Богодистий, тренер з карате говорить: "На тренування вона прийшла ще маленькою дівчинкою. Дуже цікавилась карате. Я відповів, що не візьму, бо вона дівчинка, але так склалося, що вона пройшла. Вона показала свій характер. Сказала: я буду, я хочу. І вже протягом 20 років вона тренується".

Інна Візір, каратистка розповідає: "У мене дуже багато нагород і медалей. Але 2017-ого з Дефлімпіади я привезла 5 олімпійських нагород: 1 золото, 2 срібла і 2 бронзи. Це був найкращий рік".

Микола Богодистий, тренер з карате каже: "У неї характер воїна. Вона дуже вперта. Вона не здавалася. І треба було ці всі емоції і сили направити. Ми працювали більше над тим, щоб вона була спокійнішою і приймала правильні рішення на змаганнях".

Інна Візір, каратистка каже: "Карате - це моє життя. Тут моя сімя. Я тренуюся з сестрою, зятем. Але вся наша команда – це наша спільна сімя".