У Полтаві на театральній площі відбулася зустріч виборців з Петром Порошенком

20:09, 16 бер. 2019
 
У Полтаві на театральній площі відбулася зустріч виборців з Петром Порошенком

До Полтави приїхав кандидат на пост Президента та діючий очільник держави Петро Порошенко. Він зустрівся з виборцями на площі біля театру Гоголя. 

 

О 13-й на Театральній площі починається концерт на підтримку кандидата у Президенти – Петра Порошенка. Щоб потрапити із вулиці Соборності на площу, треба пройти через металодетектор. Мету приїзду Порошенка коментує його довірена особа – Микола Кульчинський.

Продовжує Микола Кульчинський: «Зустріч з виборцями Полтави на майдані, біля театру. Промова на цій зустрічі».

Петро Порошенко на зустріч з виборцями приїхав о 14-й годині у супроводі охорони. На зустріч прийшли ось ці люди.

Кореспондент: «Як дізналися про цей захід?»

Євгеній Луганський каже: «Мені подзвонили з Києва. Мабуть зі штабу Порошенка передзвонили».

Раїса Мельник каже: «Через знайомих дізналася. Сказали, що він буде відповідати на питання, які нас цікавлять».

Людмила Метеньканич каже: «Ми приїхали із Чутівського  району – з Чутового. Наша районна адміністрація нас привезла - Матюх Надія Олексіївна. Й ось ми тут всі, нас близько сімдесяти людей».

Степан Просяник каже: «Жінка сказала. Вона проходила біля кіоску й їй сказали, що о 13:00 буде зустріч».

Зустріч із виборцями тривала 45 хвилин. Порошенко зі сцени розповідав про свою програму. До преси кандидат не підійшов. Про складові програми Порошенка, що відрізняють її від інших - розповідає Микола Кульчинський.

Продовжує довірена особа Порошенка - Микола Кульчинський: «Розвиток галузей української економіки, внутрішні інвестиції у тагі галузі: авіабудування, суднобудування, космічна галузь, IT-технології, які мають створити потужний середній клас, туризм. Це має принести гроші, які будуть використовуватися для підвищення стандартів життя в Україні».

Координаторка громадського руху «Чесно» Альона Гончаренко каже: політична програма 2019-го року є продовженням виборчої програми Порошенка 2014-го.

Продовжує координаторка громадського руху «Чесно» на Полтавщині Альона Гончаренко: «Ця програма більш спокійною – менше амбітних цілей. Як показала практика, дуже багато невиконаних обіцянок у Президента. Це зіграло проти Президента. Що можна виокремити з нового – це податок на виведений капітал (тобто те, що буде сприяти соціально економічному розвитку), військово-політичний блок – вступ країни до НАТО і продовження курсу до Європейського союзу – це те, що стосується безпосередньо повноважень Президента».

Візит Петра Порошенка до Полтави тривав близько 4 годин. Микола Кульчинський каже: на зустріч із Порошенком прийшли 10 тисяч людей. Речник обласної поліції Юрій Сулаєв каже: правоохоронці не рахували кількість присутніх.