"Забій грудної клітини, живота та лівої гомілки. Підозра на переломи хребців і ребер" - стан 8-річного хлопчика, якого збила Toyota

18:56, 18 бер. 2019
 

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху» щодо аварії, під час якої водій «Тойоти» збив восьмирічного хлопчика та його батька. Про це повідомив речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв. Аварія сталася близько сьомої години вечора у суботу, 16-го березня на перехресті вулиць Миру та Небесної сотні у Полтаві.

Юрій Сулаєв, речник поліції Полтавщини: «Водій, який здійснив наїзд на місці події і викликав карету «швидкої» та поліцію. Після чого - дав відповідні пояснення. За даним фактом поліція відкрила провадження за частиною першою 286 ККУ. Санкція статті передбачає різні види покарання. Починаючи від штрафу, виправні роботи строком до 3-ох років або обмеження волі на строк до трьох років».

Нині дитина у міській дитячій лікарні, що у Полтаві, каже Сулаєв. Батько від госпіталізації відмовився.

Микола Гриценко, завідувач хірургічного відділення Полтавської  дитячої міської лікарні №3: «Його стан середньої тяжкості. А по самопочуттю - він задовільний. У нього забій грудної клітки, живота та лівої гомілки. Є підозра на травму хребців і підозра на перелом ребер. Але сьогодні буде діагноз уточнюватися. Йому зроблять магнітно-ядерний резонанс».

Якщо у дитини після обстеження виявлять перелом хребців, його лікування триватиме щонайменше 45-ть діб, каже завідувач хірургічного відділення Микола Гриценко.