Судді не змінили міру запобіжного заходу Наталії Саєнко

16:50, 20 бер. 2019
 
Судді не змінили міру запобіжного заходу Наталії Саєнко

У Полтавському апеляційному суді із 45-хвилинний запізненням розпочали засіданні у справі щодо оскарження рішення Октябрського райсуду Полтави щодо міри запобіжного заходу Наталія Саєнко. Учасників процесу, журналістів та громадськість почали впускати до зали суду близько 16.15. На засідання з’явилися потерпілі у справі Олег та Наталія Левченки, їхній адвокат Дмитро Семеха та Геннадій Олєйніков. Також присутня підозрювана Наталія Саєнко та її два адвокати - Олег Губа та Богдан Глядик. 6 березня цього року суддя Октябрського райсуду Марина Материнко змінила запобіжний захід Саєнко: із цілодобового домашнього арешту на домашній арешт у нічний час.

Суд долучив до матеріалів справи фотокопії на яких зображена Наталія Саєнко у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза". Їх надавав суду адвокат потерпілих Дмитро Семеха. 

Підсумки засідання: судді не змінили міру запобіжного заходу Наталії Саєнко. Суд зобов’язав її здати свою документи, які дозволяють її виїхати з України.

Нагадаємо, шостого листопада минулого року на пішохідному переході водійка «Мерседеса» зіткнулася з неповнолітнім велосипедистом Артемом Левченком. Це сталося біля Малої академії мистецтв у Полтаві. Кермувала автівкою 34-річна полтавка Наталія Саєнко. 7-го січня, після двох місяців коми, хлопець помер в обласній лікарні.