Скаргу Наталії Левченко суд залишишив без розгляду

15:50, 21 бер. 2019
 
Скаргу Наталії Левченко суд залишишив без розгляду

Скаргу матері збитого велосипедиста Наталії Левченко на бездіяльність слідчого, майора поліції Юрія Титаренка Октябрський райсуд Полтави залишив без розгляду. Це рішення ухвалила суддя Марина Материнко. На засідання не з’явилася жодна сторона у справі. 
Нагадаємо, на минуле судове засдання, що було 13-го березня не з’явилася скаржниця Наталія Левченко та її адвокат Дмитро Семеха. Тоді суддя розгляд скарги перенесла. Ці скарги раніше мали розглядати 6-ого березня. Тоді на засідання також не з’явилася ні скаржниця, ні її захисник.
13 березня слідчий Юрій Титаренко розповів:«Суть скарги полягає в тому, що суд не наклав арешт на майно підозрюваної Наталії Саєнко та її родини. Ми звернулися із клопотанням про арешт на майно Саєнко та частку її чоловіка. Нам клопотання задовольнили частково: арешт на майно на ту частку, яка належить лише Наталії Саєнко, тобто підозрюваній. Можливо вони знають про дане рішення суду, можливо у них відпала необхідність розгляду їхніх скарг».


Нагадаємо, 6  листопада минулого року на пішохідному переході водійка «Мерседеса» зіткнулася з неповнолітнім велосипедистом Артемом Левченком. Це сталося  біля Малої академії мистецтв у Полтаві. Кермувала автівкою полтавка Наталія Саєнко. 7-го січня, після двох місяців коми, хлопець помер в обласній лікарні.