До Полтави приїхав кандидат на пост Президента України Сергій Каплін

19:17, 23 бер. 2019
 
До Полтави приїхав кандидат на пост Президента України Сергій Каплін

До Полтави приїхав кандидат на пост Президента України Сергій Каплін. Він зустрівся із виборцями у п’яти мікрорайонах Полтави.

На алею поблизу 17 школи Сергій Каплін приходить із майже півгодинним запізненням – об 11.28. Тут зібралися ось ці люди.

Прийшла на зустріч Тетяна Радчук:

«Оголошення висіло на під’їзді, газета. І потім «бабське радіо».

Розповідає учасник зустрічі Віталій В’юн:

«– Як дізналися про сьогоднішню зустріч? – В Інтернеті оголошення розповсюджували. – Ви є членом його партії? – Є».

Продовжує Марія Романенко:

«Я живу он там. На дошці оголошень написали, щоб прийти. Я просто прийшла, щоб прогулятися».

Окрім мікрорайону Левада, кандидат у Президенти зустрівся з полтавцями у ще чотирьох мікрорайонах: Поділ, Половки, Сади-2 та Алмазний.

Розповідає учасниця зустрічі Надія Лісюченко:

«Я ходжу останні місяці у поліклініку і там на кутку палатка була і дали папірець. І там було написано: що на Подолі о 12.30 біля Подільського райвиконкому».

Продовжує Валерій Лукаш:

« – Про сьогоднішню зустріч звідки дізналися? – За партійною інформацією. Через Прядко. Це голова обласного осередку СДП».

Сергій Каплін приїхав до Полтави як кандидат на пост Президента. Про це він розповів журналістам Суспільного. Нове у своїй програмі Сергій Каплін визначає так:

«- Новий соціальний курс для нашої країни: гідні пенсії, гідні зарплати, зменшення розміру тарифів. І  нова соціал-демократична політика. – Чим ваша програма відрізняється від програми інших кандидатів? – Моя програма відрізняється стратегією боротьби за її реалізацію.

За які гроші досягатиме поставлені цілі у програмі – говорить так:

«Проведені усі економічні розрахунки. У нас як мінімум 700 млрд гривень можна вивільнити через перебудову системи управління і переправити на сектор економіки».

Продовжує координаторка громадського руху «Чесно» на Полтавщині Альона Гончаренко:

«Програма кандидата складена більше з повноважень інших органів, аніж Президента України. Для того, щоб виконати ці пункти Президенту, тим паче, що у програмі написано: гарантую виконати це у 2019-му році, тобто за трохи більше, ніж півроку, ці цілі не будуть реалістичними, на мою суб’єктивну думку.

Зустріч Сергія Капліна із виборцями у Полтаві тривала близько шести годин. За словами прес-секретаря Капліна Віталія Улибіна, кількість людей, які прийшли на зустрічі із кандидатом, не рахували. Не робили це і поліцейські, повідомила інспекторка відділу комунікації  поліції Полтавщини Поліна Ларіна.