Сьогодні, 25 березня, завершується реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання

17:38, 25 бер. 2019
 
Сьогодні, 25 березня, завершується реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання

Сьогодні, 25 березня, завершується реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. За словами відповідальної за проведення ЗНО на Полтавщині Наталії Барболіної, зокрема, сьогодні можна вести зміни у базі Українського центру оцінювання якості освіти.

Наталія Барболіна, відповідальна за проведення ЗНО на Полтавщині: "Сьогодні, 25 березня, - це останній день, коли той учасник, який зареєструвався по 18 березня включно має можливість внести зміни до своїх даних. Чи то замінити свідоцтво народження на паспорт, чи є ті, які загубили паспорт і отримали новий. Або можуть змінити набір предметів, які обирають на ЗНО. Якщо учаснику було відмовлено у реєстрації, через неповний пакет документів, сьогодні останній день, коли він зможе перереєструватися".

За словами Наталії Барболіної, цьогоріч  на ЗНО зареєструвалися понад 12 тисяч 100 учасників. Реєстрація на основну сесію ЗНО почалася 5 лютого. На Полтавщині минулого року зареєстрували понад одинадцять тисяч сімсот учасників тестування. 2017-ого  ‒ понад вісім тисяч вісімсот, розповіла Наталія Барболіна.