Сьогодні отанній день агітації за кандидатів у Президенти

16:57, 29 бер. 2019
 
Сьогодні отанній день агітації за кандидатів у Президенти

Сьогодні останній день передвиборчої агітації для кандидатів у Президенти України. Речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв розповів: за Законом України  «Про вибори Президента» агітація завершується за день до виборів.  До завтра,  30-го березня, з інформаційних біл-бордів та дошок оголошень мають зняти всі агітаційні плакати та листівки. Речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв розповідає:
«Вони повинні привести у відповідність до закону всі ці місця: познімати, зачистити, щоб не було жодних агітаційних матеріалів на цих рекламних носіях» 01.43   02.50 «Порушення «Дня тиші»  - це адміністративна відповідальність. Зокрема, стаття 212  Кодексу України про адміністративні правопорушення, передбачає покарання у вигляді штрафу від 510 гривень до 850 гривень. Для посадової особи: від 850 гривень до 1360 гривень».

Продовжує комунікаційник  громадської мережі «Опора» на Полтавщині Ігор Литвиненко:

«До відповідальності складно важко когось притягнути через те, що на певних рекламних площах не має відповідальних» 01.50  02.10 «За розміщення агітаційної продукції у неналежних місцях відповідають комунальні служби, котрі повинні це контролювати".

Нагадаємо, у неділю, 31 березня, відбудуться вибори Президента України. Кількість зареєстрованих кандидатів – 39.