Артем Єрух з Горішніх Плавнів повернувся із перемогою зі всеукраїнського музичного конкурсу імені Левка Ревуцького

20:24, 29 бер. 2019
 
Артем Єрух з Горішніх Плавнів повернувся із перемогою зі всеукраїнського музичного конкурсу імені Левка Ревуцького

До Горішніх Плавнів Артем Єрух повернувся із перемогою зі всеукраїнського музичного конкурсу імені Левка Ревуцького. Він відбувся у Чернігові 25 та 26 березня. Там змагалися учасники у номінаціях «Теорія музики, сольфеджіо» та «Фортепіано». Наш земляк переміг в останній. 

Дев’ятирічний Артем Єрух разом з мамою іде до музичної школи в Горішніх Плавнях. Приходить сюди щодня. Там з ним займається його бабуся Світлана Євтушенко. Вона - викладає музику більше 30 років .

Світлана Євтушенко, викладачка музичної школи каже: "Артем дуже талановитий хлопчик. І не тільки в музиці. Він гарно малює. І ходить не тільки на фортепіано. Навчається і на відділі віолончелі. Найбільше ми робимо ставку на фортепіано. Він вчиться у нас вже 5-й рік і ми постійно їздимо по конкурсам. У нас є досягнення".

У руках Світлани Євтушенко – нова нагорода Артема з всеукраїнського конкурсу імені Левка Ревуцького, що відбувся у Чернігові. Артем став кращим піаністом у молодшій віковій категорії.  

Артем Єрух, піаніст говорить: "Мені сподобався зал, бо там була гарна акустика. І рояль гарно грав".

А – це нагороди з інших музичних конкурсів – всеукраїнських. Ось це з Дніпропетровська нагорода…з фортепіано…

Наталія Єрух, мама Артема каже: "Він дуже тонко відчуває всі ліричні в музиці моменти. Мінорні моменти. Дуже відчуває, може, навіть, розплакатися".

Артем Єрух із Горішніх Плавнів змагався із тринадцятьма піаністами із семи областей України. Конкурс відбувся удесяте.