Зеленський і Порошенко здали аналізи перед дебатами

18:29, 5 кві. 2019
 
Зеленський і Порошенко здали аналізи перед дебатами

Вранці 5 квітня кандидати на посаду Президента Петро Порошенко і Володимир Зеленський публічно здали аналізи крові для перевірки на алкоголь і наркотики перед дебатами на стадіоні «Олімпійський». Таким чином вони доводили один одному та виборцям, що не вживають алкоголю, наркотиків та інших заборонених речовин. 

 

За 20 хвилин до 8-ої до приватної клініки «Євролаб» приїздить кандидат у Президенти України Володимир Зеленський. Тут він здаватиме аналізи на вміст алкоголю та наркотиків у крові.

Володимир Зеленський каже: «Я живий, здоровий!»

Потім спілкується з журналістами.

Кандидат у Президенти Володимир Зеленський каже: «Здав кров. Все, що потрібно було. Всю кров з мене викачали, але в мене її ще багато».

Обіцяє оприлюднити результати аналізів за три дні. І їде. За годину здавати аналізи приходить Петро Порошенко. Робить це у медпункті спорт-комплексу «Олімпійський». Медики беруть у нього на аналізи волосся, кров та сечу. Потім він спілкується з журналістами. Каже: очікував сьогодні тут побачити і Зеленського.

Кандидат у Президенти Петро Порошенко каже: «Володимира Олександровича не було? Я прийшов - тебе нема».

Після виступу Порошенка до журналістів виходить вийшов головний лікар київської наркологічної лікарні Володимир Ярий. Оголошує результати експрес-тесту.

Головний лікар київської наркологічної лікарні Володимир Ярий каже: «Жодної психоактивної речовини не було знайдено. Процедура обстеження волосся займає більш тривалий термін - до 2 тижнів».

Проводили аналізи в Олімпійському 4 медики - з приватних клінік Борис та Медіком, зі швидкої допомоги та наркологічної лікарні Києва. 

Нагадаємо, вчора Центральна виборча комісія опрацювала всі електронні протоколи щодо голосування на виборах Президента. Результати такі: за Володимира Зеленського голоси віддали більше 30-ти відсотків виборців. За Порошенка майже 16 %. Інформацію підтвердив прес-секретар Центрвиборчкому Костянтин Хівренко.  До другого туру Президентських виборів проходять Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Нагадаємо, перший тур виборів Президента України відбулися 31 березня. Проголосувати прийшли майже  63 % населення України. Другий тур запланований на 21 квітня.