У полтавській дев’ятиповерхівці, де вчора сталася пожежа, немає газу

15:20, 8 кві. 2019
 
У полтавській дев’ятиповерхівці, де вчора сталася пожежа, немає газу

У полтавській дев’ятиповерхівці, що на вулиці Докучаєва, де вчора сталася пожежа, немає газу. Світло ввімкнули близько 10-ї ранку. Про це розповіла місцева жителька Наталія Сініцина. Нині мешканці багатоповерхівки прибирають сходові клітини.

Наталія Сініцина, що проживає у дев’ятиповерхівці, говорить: «Ми залишилися тут. У нас лоджія на ту сторону,то ми дихали свіжим повітрям. Бачили всі іскри. Що ж. Нам ніяк було вийти, бо чоловік після інфаркту із сердечком. Тепер бригадою мешканців миємо, прибираємо. Наводимо порядок».

Речниця рятувальників Полтавщини Світлана Рибалко розповідає: «По причині поки що сказати не можу, тому що проводиться слідство. Можливо, це занесення недопалок вітром у якесь із цих підсобних приміщень. І  зцьтого розпочалася така пожежа».

Нагадаємо, близько восьмої вечора у Полтаві була пожежі у дев’ятиповерхівці, що на вулиці Докучаєва, 10. Вона виникла у підсобному приміщенні на 3-му поверсі будинку і по сміттєпроводу розповсюдилася по підсобним приміщенням до останнього поверху. Про це розповіла речниця рятувальників Світлана Рибалко. За її словами, пожежники врятували 25 мешканців будинку та 30 осіб евакуювали. Травмованих немає. Пожежу загасили близько о пів на десяту вечора. На місці працювали 25 пожежників та 7 машин.