Ігор Зброя повернувся до Полтави з перемогою із Чемпіонату України з кікбоксингу

15:04, 12 кві. 2019
 
Ігор Зброя повернувся до Полтави з перемогою із Чемпіонату України з кікбоксингу

Ігор Зброя повернувся до Полтави з перемогою із Чемпіонату України з кікбоксингу, що відбувся у Дніпрі із 4 по 7-ме квітня. Протягом них 19-річний спортсмен провів два поєдинки. І в останньому переміг суперника із Дніпра у категорії до 71-го кілограму. Про це він розповів журналістам Суспільного. Нині спортсмен готується до наступних змагань. 

Зала факультету фізвиховання Полтавського педуніверситету. Тут кікбоксер Ігор Зброя тренується по дві години п’ять днів на тиждень.

Кікбоксингом, розповідає, почав займатися два роки тому, коли вступив до eysdthcbntne. Цьогорічна перемога на Чемпіонаті України – перша.

Ігор Зброя, кікбоксер каже: "Бігав по вечорам. Займався зранку на скакалці. Готувався посилено. Спочатку було важко. Але якщо не трудитися, то результату не буде". 

Підтримував Ігоря на Чемпіонаті його друг, кікбоксер Всеволод.

Всеволод Доброскок, кікбоксер говорить: "Я б не сказав, що сильно професіонал, але любитель. Вже чемпіон України. Досвіди вистачає. Підтримує. Тобто дружба хороша"

Павло Хоменко, викладач Ігоря каже: "Він цілеспрямований, активний. Поєднує вдало навчання і тренувальну діяльність. І дуже великі перспективи, якщо він тільки студент першого курсу. Ми чекаємо від нього досягнень на світовій арені". 

Нині спортсмен готується до обласних змагань

Ігор Зброя, кікбоксер каже:" Проходитимуть 4-го травня тут, на факультеті фізичного виховання Відкритий чемпіонат з кікбоксингу буде. У майбутньому мрію прийняти участь у змаганнях європейського та світового рівня. Потрібно займатися, покращувати результати і ніяк не здавать.

Нагадаємо, до Чемпіонату України з кікбоксингу долучилися більше чотирьохсот учасників із чотирнадцяти областей України. Серед них спортсмени з Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської областей та інших.