Порошенко і Зеленський підписали угоду про дебати

19:43, 16 кві. 2019
 
Порошенко і Зеленський підписали угоду про дебати

Кандидати у президенти України – Петро Порошенко та Володимир Зеленський уклали угоду зі стадіоном «Олімпійський» про оренду на вечір 19 квітня для проведення дебатів. Про це повідомив речник штабу Порошенка ‒ Олег Медведєв. За його словами, з часом та форматом проведення дебатів поки не визначилися. Цю інформацію підтвердив журналістам UA:Полтава і спікер передвиборчого штабу Зеленського ‒ Дмитро Разумков.

Нагадаємо, кандидат у Президенти Володимир Зеленський 3-ого квітня запросив іншого кандидата Петра Порошенка на дебати на стадіоні «Олімпійський». Порошенко відповів, що згідно з Законом про вибори Президента, дебати мають відбутися на базі Суспільного телебачення із трансляцією на всіх телеканалах і погодився на дебати на стадіоні. 9-ого квітня на брифінгу голова Центрвиборчкому Тетяна Сліпачук повідомила: дебати коштом держбюджету мають бути проведені 19-ого квітня у студії Суспільного мовника. Вони коштуватимуть майже шість мільйонів гривень. Зустріч кандидатів на стадіоні буде політичною агітацією. Її вони мають оплачувати самостійно.

Нагадаємо, перший тур виборів Президента України відбувся 31 березня. Проголосувати прийшли приблизно 63 % населення України. Це майже 19 мільйонів виборців. До другого туру виборів пройшли Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Повторне голосування відбудеться у неділю, 21 квітня.