«Олімпійський» готують до зустрічі Зеленського і Порошенка

17:00, 18 кві. 2019
 
«Олімпійський» готують до зустрічі Зеленського і Порошенка

Національний спорткомплекс «Олімпійський» готують до проведення зустрічі між кандидатами в Президенти у п’ятницю 19 квітня. Про це розповів заступник гендиректора спорткомплексу Віктор Анісімов.

Продовжує Віктор Анісімов: «На сьогодні тривають монтажні роботи з підготовки арени для прийому гостей. Допуск на арену буде з 16-ої години, тобто 3 години дається для проходження глядачів на територію НСК «Олімпійський». І о 19-ій орієнтовно почнуться самі дебати. Буде поділено площу НСК на 2 частини. У кожній частині будуть виборці, які віддають перевагу одному з кандидатів. Штаби самостійно визначили порядок розповсюдження запрошень для участі в цьому заході. Охорону на себе взяли повністю виборчі штаби. Залучено завтра буде 10 тисяч представників правоохоронних органів. Буде створено декілька кордонів для проходження до арени стадіону і будуть висіти відповідні правила, що можна буде проносити».

Зустрітися на стадіоні "Олімпійський" в п’ятницю о 19-тій домовилися представники штабів Петра Порошенка і Володимира Зеленського вчора, 17-ого квітня. Спілкуватимуться кандидати на пост Президента годину – до двадцятої. На стадіоні нині готують сцени. Сектори розділили на зони для глядачів, квитки поділили порівну. Представники штабів також домовилися – свою символіку не використовуватимуть. Самі кандидати називають зустріч дебатами. Голова Центрвиборчкому Тетяна Сліпачук сказала – це політична агітація, тож оплачувати оренду стадіону штаби будуть порівну з виборчих фондів. Офіційні ж дебати, згідно з постановою ЦВК, відбудуться в п’ятницю о двадцятій – у студії Суспільного мовлення. Щоб устигнути на ефір після виступу на стадіоні Петро Порошенко звернувся до Центрвиборчкому з проханням дозволити Суспільному провести дебати пізніше.