На останньому дзвонику в Розсошенській гімназії збирали гроші на лікування одного з учнів

17:51, 24 тра. 2019
 
На останньому дзвонику в Розсошенській гімназії збирали гроші на лікування одного з учнів

Учні Розсошенської гімназії замість квітів принесли на лінійку гроші. Суми, які призначалися для придбання букетів, перерахують на лікування першокласника цієї школи – Артема Могили. Про це розповів директор гімназії Євген Яловець. Він каже: у хлопчика – онкозахворювання, батькам потрібні гроші на операцію.

Це – святкова лінійка у Розсошенській гімназії. Її учні прийшли без квітів.

Директор Розсошенської гімназії Євген Яловець розповідає: «Попросили дітей, батьків, хто матиме можливість, допомогти у лікуванні Артема». 

Директор говорить про Артема Могилу. Він першокласник гімназії. Хлопчик має онкозахворювання. Йому й збирають гроші на лікування.

Говорить класна керівниця Артема Анжеліка Шажко: «Він життєрадісна дитинка, ми йому завжди допомагаємо. В нас при школі відбуваються благодійні ярмарки, де батьки з нашими дітками беруть участь, як фінансову, так і різними виробами».  

Однокласник Артема Георгій Безшапочний каже: «Я товаришував з Артемом, тільки він зараз у лікарні. Хочу, щоб він скоріше приїхав назад – до нашого класу».

Не приносити квіти, а пожертвувати гроші на лікування Артема Могили запропонував директор навчального закладу. Продовжує директор Розсошенської гімназії Євген Яловець: «Будь-які заходи, які стосуються здоров’я дитини, зазвичай підтримують одразу. Ми нікому не забороняли приносити квіти. Діти, які хотіли подякувати вчителям за їхню роботу, привітали вчителів квітами».

Гроші жертвують до спеціальної скриньки. Її поставили у вестибюлі гімназії. Роблять це анонімно. Її розпломбують у понеділок. Тоді й рахуватимуть гроші, каже директор гімназії. Зібрані гроші перерахують на банківський рахунок батька Артема Могили на початку наступного тижня.

Нагадаємо, 2015-го Артемові Могилі діагностували гострий лімфобластний лейкоз. Нині він перебуває на лікуванні в Італії.