Сьогодні можна дізнатися правильні відповіді до завдань із ЗНО з географії

9:38, 12 чер. 2019
 
Сьогодні можна дізнатися правильні відповіді до завдань із ЗНО з географії

Сьогодні ті, хто складав тестування з географії, можуть дізнатися правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи. Про це розповіла відповідальна  за проведення ЗНО на Полтавщині Наталія Барболіна. За її словами, правильні відповіді оприлюднюють наступного дня після тестування.

Наталія Барболіна, відповідальна за проведення ЗНО на Полтавщині:

«Правильні відповіді будуть безпосередньо на сторінці УЦОЯО оприлюднюються. Плюс на ОсвітаUA також. Після цього і після засідання експертної комісії, яка визначить порогів бал, кожен із учасників отримає свої персональні результати».

За словами Наталії Барболіної, результати основної сесії тестувань, зокрема й ЗНО з географії, оприлюднять із 14 до 25 червня. Тест із географії складали вчора, 11 червня. На Полтавщині 15 пунктів тестування з цього предмета були у Лубнах, Миргороді, Кременчуці та Полтаві. В області цей предмет склали 2 тисячі 958 учасників. Сертифікаційна робота з географії містила 56 завдань. Це був передостаній екзамен основної сесії ЗНО. Останнє тестування із хімії складатимуть завтра, 13 червня. Нагадаємо, під час основної сесії тестування – з 21 травня до 13 червня, абітурієнти складають тести з 11 предметів. Цьогоріч на ЗНО реєстрували із 5 лютого до 25 березня.