Сьогодні останній день, коли учасники можуть оскаржити результати ЗНО із трьох предметів

10:17, 18 чер. 2019
 
Сьогодні останній день, коли учасники можуть оскаржити результати ЗНО із трьох предметів

Сьогодні останній день, коли учасники можуть оскаржити результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, фізики та математики. Про це розповіла відповідальна за проведення ЗНО в області Наталія Барболіна. Якщо учасник має сумніви щодо правильності встановлення його результату ЗНО, може подати апеляційну заяву у письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти. Зробити це можна впродовж п’яти календарних днів від офіційного оголошення результатів. Тобто із 14-ого червня, коли оприлюднили результати тестування з української мови і літератури, фізики та математики.

Апеляційна комісія має розглянути заяви упродовж 15 календарних днів. Ухвалене рішення розмістять на інформаційних сторінках учасників не пізніше 3 робочих днів,каже Наталія Барболіна.

Нагадаємо, під час основної сесії ЗНО в Україні учасники складали тестування із 11 предметів. Це математики, української мови і літератури, іспанської, німецької, французької і англійської мов. Також із фізики, історії України, біології, географії та хімії. Робили це із 21 травня до 13 червня. Результати тестування із решти восьми предметів оприлюднять цього тижня.