37 ймовірних порушень на виборах зафіксували полісмени Полтавщини

15:39, 21 лип. 2019
 
37 ймовірних порушень на виборах зафіксували полісмени Полтавщини

Станом на 15-у годину у Полтавській області зафіксовано 37 ймовірних ймовірних порушень виборчого законодавства. Про це повідомив речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв. За його словами: 12 стосуються незаконної агітації, 4 - фотографування бюлетенів, 3 – нетактовної поведінки членів ДВК. Також зафіксували 1 випадок псування бюлетенів. Це сталося у 33 школі Полтави.

Нагадаємо, станом на 12:30 полісмени області зафіксували 20 ймовірних порушень. Серед них: незаконна агітація, недопущення спостерігачів на виборчу дільницю, підвезення виборців до ДВК, фотозйомка бюлетеня. Також у списках виборців чоловік знайшов прізвище покійної дружини, яка померла 10 років тому.

Нагадаємо, сьогодні українці обирають новий парламент. Виборчі дільниці в Україні відкрилися о 8:00 та працюватимуть до 20:00. Під час голосування виборці отримають два бюлетені – зі списками партій та кандидатами-мажоритарниками. У кожному з них необхідно поставити по одній позначці. Якщо ви змінили місце голосування і голосуєте за межами свого округу, то отримаєте один бюлетень - з партійними списками. Щоб проголосувати, необхідно мати з собою документ, який засвідчує особу громадянина України.