В Октябрському райсуді Полтави обрали міру запобіжного заходу підозрюваному у замаху на вбивство охоронця кафе «Ботанік»

19:33, 8 сер. 2019
 
В Октябрському райсуді Полтави обрали міру запобіжного заходу підозрюваному у замаху на вбивство охоронця кафе «Ботанік»

В Октябрському райсуді Полтави обрали міру запобіжного заходу підозрюваному у замаху на вбивство охоронця кафе «Ботанік». Це Віктор Малий. Він перебувати під вартою протягом 60 діб. Таке рішення ухвалила суддя Ганна Андрієнко. Засідання, кадри з якого на ваших екранах, розпочалося о 18.30 і тривало майже півтори години.

Нагадаємо, підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання у Полтаві. Про це повідомив речник поліції області Юрій Сулаєв. За його словами, це 62-річний житель обласного центру. Затримали його вчора – близько 20-ї години. Чоловікову вручили підозру. Також – вилучили пістолет, з якого ймовірно він стріляв. І понад 2 тисячі набоїв, розповів речник.
Нагадаємо, подія сталася 6 серпня близько 23 години у Полтаві поблизу кафе «Ботанік». 40-річний охоронець закладу вийшов на вулицю і побачив чоловіка, що сходив в туалет біля кафе. Після того, як зробив зауваження, той дістав пістолет і здійснив два постріли – і втік. Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство». Винуватцю загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі, повідомив речник обласної поліції Юрій Сулаєв.