Запобіжний захід завтра обриратимуть колишньому поліцейському, який разом із сином нападав на перехожих у Полтаві

15:44, 2 жов. 2019
 
Запобіжний захід завтра обриратимуть колишньому поліцейському, який разом із сином нападав на перехожих у Полтаві

Судове засідання 3 жовтня заплановане на 10-ту ранку в Октябрському райсуді Полтави. Суддя у справі – Лариса Гольник, повідомила її помічниця Юлія Козаченко.

Про підозру нині оголосили лише колишньому правоохоронцю – за частиною 1 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Питання про вручення підозри синові будуть вирішувати під час досудового розслідування, каже речник теруправління Держбюро розслідувань Олександр Білка.

Нагадаємо, 29 вересня у Полтаві батько та син здійснили напад на двох студентів Української академії лідерства, а потім побили перехожого, який хотів заступитися за жінку, до якої вони чіплялися. У цей час із будинку поруч вийшов її чоловік і здійснив попереджувальний постріл у повітря із пристрою для відстрілу гумових куль.

Після цього поліція затримала обох нападників. Один із них виявився діючим поліцейським батальйону «Полтава». 1 жовтня, його звільнили із посади, повідомив речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв. Цього ж дня справу передали у Держбюро розслідувань.