У Полтаві через аварію загинуло двоє людей (відео)

16:27, 7 лис. 2019
 
У Полтаві через аварію загинуло двоє людей (відео)

Сталося це сьогодні близько 13 години у мікрорайоні Огнівка біля 16-ї школи. Там зіштовхнулися Жугуль та вантажівка. Водій та пасажирка легковика загинули на місці. Нині їх особи встановлюють, розповів Суспільному речник обласної поліції Юрій Сулаєв.

Вантажівка везла асфальт для будівництва дороги, каже працівник підрядної організації, яка проводить ремонт, Дмитро Луговий. Він бачив як сталася аварія.

Дмитро Луговий, свідок аварії говорить: «Їхав 20-тонний МАЗ з асфальтом і виїхала iз-за повороту легковушка «Жигулі» вишнева. МАЗ дав по гальмам. Зупинився, але не уникнув аварії. Водій МАЗу подзвонив у швидку та поліцію, вони десь за десять хвилин приїхали».

Юрій Сулаєв, речник поліції області каже: «Працівники слідчого підрозділу вносять відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Це - частина третя статті 286 Кримінального кодексу України - «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть двох і більше осіб». МАзом керував чоловік 1990 року народження. Він також опитаний і вже дав свої пояснення».