Будинок у селі Сем’яніка, в який 2 тижні тому врізалася вантажівка, відновили.

18:36, 7 лис. 2019
 
Будинок у селі Сем’яніка, в який 2 тижні тому врізалася вантажівка, відновили.

Від дня аварії там працює будівельна бригада. Її найняла компанія, водій якої в’їхав у хату. В будівлі відремонтували стіни, фасад, покрівлю. Нині роблять косметичний ремонт, розповідає господиня будинку Надія Імамвердиєва. 

«Усміхаюся, тому що люди роблять, стараються. І хороші люди, зранку до вечора роблять. І в суботу, і в неділю, і вихідними теж працюють», - розповіла про відбудову своєї хати після аварії господиня Надія Імамвердиєва.

Такий вигляд нині має будинок у Сем’янівці, у який два тижні тому в’їхала вантажівка. Будівельники відновили завалену стіну, зробили покрівлю та навісну стелю. Нині клеять шпалери, фарбують стіни. Поки триває ремонт родина Імамвердиєвих ночує у літній кухні.

«Приїжджав Сташко Анатолій Федорович, представник фірми, що Камаз вїхав в нашу хату. Сказав, що все відновлять. Потім приїхала бригада будівельників-ремонтників. Вони нам постаралися зробити, все відновити - від стін до електрики з опаленням. Усе добре!», - розповів Гурбан Імамвердиєв.

«І так людям спасибі, хто був до нашого горя небайдужий звичайно!», - говорить господиня.

Хату відновили, та речі, які були там пошкоджені.

«Телевізор розбитий, монітор, процесор, чотиридверна шафа, там ще в тому кутку стояв стіл. Ну а так що - в шафі всі наші речі були: курточки нові, ні покривал, ні подушок в нас того вже немає. Речі речима. Це таке, було і буде. А головне - це хата», - розповіла Надія.

А це момент аварії, яка сталася два тижні тому. Її зафіксувала камера спостереження біля будинку. Його господарі заяву до поліції не писали, бо, пояснює Надія, фірма, водій якої в’їхав у хатину, пообіцяла зробити ремонт.

 

«Люди роблять, хай роблять, мені здається, це непотрібне. Ми нікого не хочемо образити, хоча вони й винуваті», - вважає Надія.

Також подружжя Імамвердиєвих проситиме, щоб будівельники встановили бетонну загорожу.

«Хоч би перед хатою, щоб забезпечити спокій. Бо, я вам скажу, ми вже боїмося в ту хату заходити. Настрахалися так, що...», - розповідає господиня.

Нагадаємо, аварія сталася 23 жовтня близько 15.30 у селі Сем’янівка Полтавського району.  Вантажівка в’їхала у будинок. Господарі не травмувалися, бо тоді були надворі. Самі ж вони мають інвалідність першої та другої групи.

Із журналістами Суспільного будівельники спілкуватися відмовилися.  Ми зв’язали із фірмою «Тоталвудгруп», водії якої в’їхав у будинку. Повідомляти про те, чи працює водій нині і скільки грошей витратили на ремонт там відмовилися, бо відсутнє керівництво.