У полтавки стіну кухні заливає тала вода із покрівлі

19:49, 15 січ. 2019
 
У полтавки стіну кухні заливає тала вода із покрівлі

Два тижні по стіні кухні у квартирі Людмили Калашник тече вода. Помешкання полтавки на п’ятому поверсі - останньому. Жінка каже: вода стікає із покрівлі будинку, комунальники на її заяви не реагують. Заступник начальника комунального підприємства  «ЖЕО № 2» Михайло Лукін говорить: про дірку в покрівлі знає, до весни ремонту не буде. 

Людмила Калашник, мешканка квартири: «Ось знаходиться моя квартира на п’ятому поверсі. Ось - кухонне вікно, де кондиціонер. І ось ця велика мокра пляма з’явилася буквально  вчора. Я так розумію, що протікає дах» 

Це – кухня Людмили Калашник. Жінка каже: два тижні по стіні тече вода.

«Ось таку ми зробили споруду,збираємо воду у відро»

«У мене розетка ось. Вона - на мокрій стіні. Ось тут в мене проходе кабель, який з’єднує всі розетки на кухні й розетку у кімнаті» «Ми користуємось електрикою, але, чесно кажучи, дуже боїмось» «За ніч я виливаю чотири ось такі відра води» 

Жінка говорить: два роки тому покрівлю будинку ремонтували.

«2018-ого року покрівля не протікала. А в цьому році другого січня, вона потекла у районі моєї квартири» «Я напряму пішла до житлово-комунального господарства» «але ніхто до мене не прийшов, ніхто навіть не спробував ліквідувати те, що у мене зараз відбувається у квартирі» 

Михайло Лукін, заступник начальника комунального підприємства «ЖЕО №2»: «На сьогодні нами складений дефектний акт й направлений у житлово-комунальне господарство з проханням включити цю квартиру у поточний ремонт на 2019-й рік» «Саме ремонт рулонного покриття даху будинку, саме над цією квартирою, де протікає»

Михайло Лукін каже: ремонт покрівлі зимою робити не будуть.

Михайло Лукін, заступник начальника комунального підприємства «ЖЕО №2»: «До тих пір, поки сніг буде на даху і, як варіант, він буде джерелом вологи, починати роботи з ремонту покрівлі не доцільно. Необхідно, щоб підлога була суха, щоб якісно провести ремонт. Тому я думаю, що до початку весни й нормальних погодних умов, ці роботи навряд почнуться» 

У приймальні начальника управління житлово-комунального господарства міськвиконкому секретар Тамара Вєткалова розповіла: керівник Сергій Сінельнік - у відпустці. Так само і його перший заступник – Костянтин Малько. Аби дізнатися, коли почнуть ремонт покрівлі у цьому будинку, ми надіслали інформаційний запит у міське управління житлово-комунального господарства.