У Полтаві відбувається форум для дитячих футбольних тренерів

14:30, 8 лют. 2019
 
У Полтаві відбувається форум для дитячих футбольних тренерів

Голандський тренер з дитячого футболу Марк Гус інт Вельд провів показове тренування для своїх українських колег у Полтаві. Воно відбулося у спорткомплексі Головного управління Нацполіції області. Це тренування – частина футбольного форуму Poltava-2019. На цьому практичному занятті побувала наша знімальна група.

 

Ось так у спорткомплексі нацполіції показове практичне тренування проводить голландський тренер Марк Гус інт Вельд.

Марк Гус інт Вельд, дитячий тренер із Голландії: Я хотів показати тренерам, як можна будувати тренування. Після розминки є три важливих вправи. Тренування містить елементи які потім відбуваються і в грі. Це те, про що ми будемо говорити сьогодні на лекції.

Голландський тренер каже: на своїх тренуваннях займається із кожною дитиною окремо.

Марк Гус інт Вельд, дитячий тренер із Голландії: Я хочу донести тренерам, що незважаючи на те, що діти тренуються у групі, важливо працювати з кожним індивідуально. Як це робити, я демонструю на сьогоднішньому тренуванні. Це важливо для того, щоб підтримувати дух суперництва.

Це тренування – частина форуму для дитячих футбольних тренерів. На лекції та практичні заняття приїхало 70 тренерів, розповідає організатор форуму.

Валерій Золотухін, начальник відділу Федерації футболу України: Слухачів ми запросили з усієї України. Тут є слухачі з сусідніх областей, це Сумщина, Харківщина, але є і з Закарпаття. Багато тренерів відгукнулися, знаючи, що зміст форуму буде цікавий для них.

На лекціях та практичних заняттях іноземні та вітчизняні тренери розповідають про власні методи занять із дітьми. Форум стартував учора і триватиме до 9 лютого.